Openhouse Közösségi Ingatlanirodák

Az Openhouse-nál a legnagyobb érték az EMBER! Célunk Kollégáink és Ügyfeleink részére olyan ingatlanirodák üzemeltetése, amelyet mindannyian magukénak éreznek, és ahová mindig szívesen térnek be. Ügyfélkezelésünk szerves része a személyes kapcsolatteremtés, ezért fontosnak tartjuk a kényelem és bensőséges hangulat kialakítását a modern belsőépítészeti megoldások jegyében.

Az Openhouse közösségi ingatlanhálózatként pozícionálja magát az elkövetkező időszakra. 2016-ban megkezdjük a közösségi Openhouse ingatlanirodák meghonosítását azzal a szándékkal, hogy Ügyfeleink és környezetünk számára még több társadalmi szempontból fontos értéket közvetítsünk.

A közösségi ingatlanirodák az Openhouse Premium minőségű szolgáltatáscsomaggal állnak rendelkezésre, megfelelve Ügyfeleik és a környezet sokszínű igényeinek is.

Mely értékek jelentik a legfőbb motivációt a közösségi Openhouse ingatlanirodák megalapítására?

Társadalmi beágyazottság, nyitottság, emberközeliség, környezettudatosság, fenntartható működés, kerékpáros- barát munkahely, akadálymentesítés, együttműködő partnerekkel együttes ügyfélkiszolgálás

Tervezett programok: CSR, Open filmklub, helyi művészek alkotásaiból kiállítások rendezése, orvosi tanácsadás helyi idősek számára, állásbörze, ingatlanbörze

További sajátosságok: Öko kávézó, saját oktatóterem, amelyet szabad időpontokra külsős partnerek számára is felajánlunk használatra.

Bízunk abban, hogy sikerül átadnunk a közösségi irodák közösségteremtő erejét!

Látogasson el személyesen a fővárosi mintaegységünkbe!

Kollégáink várják megkeresését!

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: 06-96/527-675   Fax: 06-96/527-674   E-mail: